Gezichtsbehandeling

Bij Cream Beauticians wordt de behandeling op jouw huid en behoefte afgestemd. Na afloop van de behandeling geven we je ook graag advies wat het beste is voor jouw huid. Kies je voor huidverbetering (skin treat) zullen wij met de produkten van Dermalogica werken. Ben je meer van zachte natuurlijke produkten dan raden wij zeker de natural skin treat behandelingen aan met de producten  van Lemongrass house op basis van plantaardige ingrediënten zoals aloë vera, witte orchidee en groene thee extracten met essentiële olieën. Kies jouw favoriete essentiële olie en krijg bij de natural skin treat 2 of 4 produkten mee naar huis 🙂 Onze beauticians staan voor je klaar.

Skin analyseGratis
Skin treat we like 35 min€40,50
Skin treat we love 50 min€57,50
Skin treat we adore (incl. epileren)75 min€72,50
Natural skin treat (incl. 2 produkten) 35min€55,00
Natural skin treat (incl 4 produkten) 50min€80,00
Extra te boeken bij een skin treat: bovenlip harsen, epileren, wimpers of wenkbrauwen verven €8,00
extra bindweefsel gezicht €15,00

Producten

Voor onze gezichtsbehandelingen werken we onder andere met de producten van Dermalogica of Lemongrass house. In beide producten worden nooit gangbare ingrediënten als minerale oliën, lanoline, chemische kleur- en geurstoffen gebruikt. De specialiste gaat in overleg met jou welke produkten het beste bij je past. Lemongrass House is vrij van dierlijke ingredienten en op basis van natuurlijke plantaardige ingredienten, de organic skin treat behandelingen krijg je 2 of 4 produkten mee voor thuis omdat het na openen een half jaar te gebruiken is omdat het vrij is van parabenen of synthetische toevoegingen. En hoe leuk dat je bij een behandeling produkten mee krijgt van 150ml per stuk 🙂

Peeling

Heeft je huid een extra boost nodig dan biedt de peeling uitkomst. Een peeling stimuleert de celvernieuwing en verwijdert dode huidcellen. Onze schoonheidsspecialisten zijn speciaal opgeleid in het geven van peelings en analyseren van tevoren de huid of er geen contra-indicaties zijn. Op basis daarvan adviseren onze schoonheidsspecialisten welke peeling het beste bij jouw huidtype past.

Specials

We bieden ook gezichtsbehandelingen aan voor mannen, zwangere dames en junioren. Wij hebben de behandelingen zo aangepast dat er rekening gehouden word met de houding van een zwangere vrouw, de baardgroei van een man en een onzuiver huidje van de junioren. Kijk voor meer informatie bij onze specials.

Grote Markt 117 Almere Stad | Telefoon: 036-760 7770 | WhatsApp: 06-8688 7770 | E-mail: info@creambeauticians.nl