Daimond microdermabrasie peeling

Daimond microdermabrasie is een methode waarbij steriele diamanten opzetstukjes de dode huidcellen op een veilige en gecontroleerde wijze manier worden verwijderd. Hierdoor wordt de celvernieuwing van de huid gestimuleerd tot aanmaak van elastine en collageen. Je huid krijgt een zachte frisse uitstraling en ziet er jonger uit. Voor het mooiste resultaat is aan te raden om een kuur te doen, dit gaat altijd in overleg met jouw specialiste.

Green peel Dr. Schrammek
De Green peel is een natuurlijke kruidenpeeling die al meer dan 60 jaar bestaat en wereldwijd een succes is door hun 3 dermatologische ontwikkelde behandelingsmethode om huidproblemen op te lossen: Classic, Energy, Fresh Up.
Na een grondige huidanalyse wordt het kruidenpeeling mengsel intensief gemasseerd op de huid wat de bloedcirculatie verhoogt de toevoer van zuurstof en voeding verbetert en de huidvernieuwing wordt gestimuleerd. Dit effect neemt na 2 of 5 dagen af, afhankelijk van de textuur van de huid met een sterker of minder sterk peeling proces van de huid. Gedurende deze periode dient de huid wel thuis verder behandeld te worden met speciale produkten van Dr Schrammek, daarom hebben wij speciaal travel sizes produkten voor thuis gebruik.
Een volwassen huid vernieuwd zich in 28 dagen maar met de classic peeling vernieuwd de huid in 5 dagen en met de enery peeling in 22 dagen. De specialiste zal in overleg adviseren welke peeling en kuurvorm het beste bij jou past.
Classic: Regeneratie en verneiuwing met peeling effect in 5 dagen.
Enery: De vitaliteits en regeneratiekick zonder peeling effect in 22 dagen.
Fresh up: De frisheid zonder peeling effect, geeft de huid een mooie boost.

De basis is een mengeling van 8 geselecteerde kruiden die enzymen, mineralen en vitaminen bevatten die in de huid worden gemasseerd, de 3 kleurig bos viooltjes zorgen voor een prikkelend gevoel op de huid. De originele GREEN PEEL kruiden behandeling wordt exclusief aangeboden door gecertificeerde schoonheidsspecialisten (waaronder wij) en dokters

De daimond microdermabrasie en Green Peel wordt geadviseerd voor diverse huidproblemen zoals:
-grove porien, seborrhoe huid
-onzuivere huid
-littekens gezicht
-anti aging
-fijne lijntjes
-zonbeschadigde huid
-pigment vlekken
-als intensieve reiniging voor ieder huidtype

Peeling en prijzen

Microdermabrasie mini€50
Microdermabrasie€80
Green peel fresh up€85
Green peel energy (incl. ampullen set)€125
Green peel classcic (incl. ampullen set en nabehandeling)€265
After peel (nabehandeling van green peel fresh up en energy)€25

Microdermabrasie

Effectief tegen acne-littekens, fijne rimpels en zonnebrandvlekken. Met microdermabrasie worden diamantkristallen in de huid gemasseerd die de dode huidcellen verwijderen en de nieuwe huidlaag stimuleren. Met als resultaat een gladde en zachte huid.

Green Peeling

Een nieuwe huid in vijf dagen met de GREEN PEEL® behandeling. Deze wereldwijd bewezen succesvolle behandeling bestaat compleet uit natuurlijke kruiden die in de huid gemasseerd worden. De mix van enzymen, mineralen en vitaminen werkt in op de diepere huidlaag en stimuleert de celvernieuwing.

After Peeling

Doordat peelings de huidvernieuwing versnellen kan je huid na een peeling wat rood zijn en gaan vervellen. Tijdens de after peel behandeling
wordt de huid oppervlakkig gescrubd en extra gevoed, waardoor de huid kalmeert en dus minder rood is.

Grote Markt 117 Almere Stad | Telefoon: 036-760 7770 | WhatsApp: 06-8688 7770 | E-mail: info@creambeauticians.nl