Bindweefselmassage

Een bindweefselmassage verbetert de conditie van je huid. Door de diepe intensieve massage zul je al na de 1e behandeling merken dat je huid voller, strakker en gladder aanvoelt met een mooie Glow.

Bindweefsel is het weefsel wat steun geeft aan je huid, je spieren en organen. Het komt in alle delen van je lichaam voor en verbind en beschermt. Gezond bindweefsel zorgt voor een mooie gezonde huid. Als het bindweefsel verkleeft is dan wordt de doorstroom geblokkeerd en krijg je last van lijntjes, onrustige huid, rimpels en cellulite (putjes in de huid, sinaasappelhuid).

Je houdt je bindweefsel gezond door regelmatig een bindweefselmassage te ondergaan, juiste voeding en beweging. De massage maakt de verklevingen los waardoor er weer een goede doorstroom is, het stimuleert de doorbloeding, celvernieuwing, verbeterde de zuurstofopname en stimuleert de aanmaak van elastine en collageen, huid wordt strakker, gladder en krijgt een mooiere huidstructuur.

Door een speciale kneedtechniek in de bindweefsellaag kan het wel is pijnlijk worden ervaren. Voor het beste resultaat moet de behandeling herhaald worden, zoals sporten.

(Alle massages en zwangerschapsmassage voorlopig alleen te boeken in Almere)

Massage en prijzen

Bewerken
Bindweefsel gezicht 25min €35,00
Bindweefsel massage gezicht 45 min €55,00
Bindweefsel lichaam €69,50

 

Almere | Telefoon: 036-7607770 | WhatsApp: 06-86887770 | E-mail: almere@creambeauticians.nl
Amsterdam | Telefoon: 020-7652031WhatsApp: 06-86890484E-mail: amsterdam@creambeauticians.nl