Bindweefselmassage

Een bindweefselmassage verbetert de conditie van je huid. Door de diepe intensieve massage zul je al na de 1e behandeling merken dat je huid voller, strakker en gladder aanvoelt met een mooie Glow.

Bindweefsel is het weefsel wat steun geeft aan je huid, je spieren en organen. Het komt in alle delen van je lichaam voor en verbind en beschermt. Gezond bindweefsel zorgt voor een mooie gezonde huid. Als het bindweefsel verkleeft is dan wordt de doorstroom geblokkeerd en krijg je last van lijntjes, onrustige huid, rimpels en cellulite (putjes in de huid, sinaasappelhuid).

Je houdt je bindweefsel gezond door regelmatig een bindweefselmassage te ondergaan, juiste voeding en beweging. De massage maakt de verklevingen los waardoor er weer een goede doorstroom is, het stimuleert de doorbloeding, celvernieuwing, verbeterde de zuurstofopname en stimuleert de aanmaak van elastine en collageen, huid wordt strakker, gladder en krijgt een mooiere huidstructuur.

Door een speciale kneedtechniek in de bindweefsellaag kan het wel is pijnlijk worden ervaren. Voor het beste resultaat moet de behandeling herhaald worden, zoals sporten.

Wij overleggen graag met jou welke zones je wilt laten behandelen.  Als je alle zones, namelijk buik, benen en billen, wilt laten behandelen adviseren wij de uitgebreide behandeling te boeken.

Let op! Ga nooit onder de zonnebank voor en na een lichaams of gezichtsbehandeling!
Wanneer je bij ons een kuur afneemt (deze kuur bestaat uit 4 behandelingen binnen 7 weken) krijg je 50% korting op de laatste behandeling.

Bindweefsel massage en prijzen

Bindweefsel gezicht 25min€35,00
Bindweefsel lichaam 1 zones€60,00
Bindweefsel lichaam 2 zones€75,00
Bindweefsel Billen, Benen en Buik€100,00
Bindweefsel kuur (4 behandelingen binnen 6 weken) laatste behandeling 50% korting
Almere | Telefoon: 036-7607770 | WhatsApp: 06-86887770 | E-mail: almere@creambeauticians.nl
Amsterdam | Telefoon: 020-7652031WhatsApp: 06-86890484E-mail: amsterdam@creambeauticians.nl