Botox & Fillers

Onze huid verandert tijdens het veroudering proces onder invloed van stress, bepaalde eet- en drinkgewoonten, roken, zon, een tekort aan slaap enzovoorts. Al deze factoren laten hun sporen achter, waardoor we last krijgen van volumeverlies van het gezicht, rimpels, fijne lijntjes boven de lippen en/of kraaienpootjes. Huidveranderingen is een normaal proces, maar er ontstaan ook veranderingen die we graag willen tegengaan. Dit kan door middel van injectables zoals fillers en Botuline toxine. Cosmetisch arts Michel Korrel (zie onderstaand) 1x in de maand aanwezig zijn, bel ons gerust voor een vrijblijvend consult.
Onze arts is aanwezig op (2018): 26 mei, 26 juni, 21 juli, 18 aug, 1 sept, 29 sept, 20 okt, 24 nov en 22 dec. 

Botox en Fillers prijzen

Botox frons€125
Botox Voorhoofd€125
Botox Kraaienpootjes (beide ogen)€125
Botox Frons en Voorhoofd€225
Botox Frons en Kraaienpootjes€225
Botox Frons, Voorhoofd en Kraaienpootjes€295
Filler vollere lippen (1ml)€395,00
Filler neuslippenplooi (1ml)€395,00
Filler volume wangen (1ml)€395,00
Filler rokerslijntjes lip€295,00
Filler marionetlijnen€395,00
Filler kleine lijntjes wangen (1ml)€295,00
Botox in combinatie met filler €499,00

Botox® behandeling

Tijdens de behandeling wordt Botox® van Allergan gebruikt. Botox® staat voor Botulinetoxine, een neurotoxine en blokkeert de prikkeloverdracht van zenuw naar spier, de werkzame stof is Clostridiom Botulinum. De activiteit van de spier wordt tijdelijk verminderd. De rimpels die worden veroorzaakt door deze spier worden veel minder diep, verzacht en de huid is gladder. Het resultaat van de behandeling is na 3 tot 6 dagen zichtbaar en het effect houdt gemiddeld 3 tot 6 maanden aan. Na 2 weken is het effect het meest optimaal. Na meerdere behandelingen zal het effect ook langer aanhouden, gemiddeld wordt dit meestal herhaalt om de 6 maanden. Botox® kan ook migraine klachten verminderen of bij overmatige transpiratie onder de oksels gebruikt worden.

Filler behandeling

Voor diepere rimpels en volume verlies wordt er gebruikt gemaakt van fillers van Restylane en Juvederm op basis van hyaluronzuur. Hyaluronzuur komt van nature voor in onze huid en is verantwoordelijk voor het vasthouden van water en zorgt voor volume, veerkracht en hydratatie. Naarmate het ouderworden neemt hyaluronzuur af waardoor het volume ook veel minder wordt en de huid slapper. Door de filler behandelingen wordt de hyaluronzuur weer herstelt. Het resultaat is gelijk zichtbaar en het effect blijft gemiddeld 6 tot 12 maanden. Na de behandeling moet u het behandeld gebied koelen, hierdoor verdmindert de zwelling en blauw plekjes.

Cosmetisch arts Michel Korrel

Michel Korrel is sinds 2011 cosmetisch arts en sinds 2017 toehoorder cat A van de Nederlandse Vereniging van Cosmetische Geneeskunde (NVCG). Tevens is hij huisarts.

Inmiddels heeft hij vele honderden behandelingen uitgevoerd en een ruime ervaring opgebouwd in ‘het lezen van een gezicht en de wens er stralender en minder moe uit te zien’. Tevens doet hij behandelingen binnen Bergman Clinics.

Hij volgt regelmatig congressen en workshops in binnen- en buitenland om van alle nieuwe ontwikkelingen op de hoogte te blijven.

Je kunt bij hem terecht voor:

*Fillers op basis van hyaluronzuur

Ingevallen wangen, neuslippenplooi, lipcontour, lipvolume, lijnen rondom de mond, bovenliplijnen (rokerslijnen), kaaklijn, donkere kringen onder de ogen, afhangende mondhoeken, plaatselijke versteviging van de huid, mini-lift

*Botuline toxine

Fronsrimpels, voorhoofdsrimpels, rimpels rondom de ogen (kraaienpootjes), wenkbrauwlift, overmatig transpireren, migraine

Grote Markt 117 Almere Stad | Telefoon: 036-760 7770 | WhatsApp: 06-8688 7770 | E-mail: info@creambeauticians.nl