Wenkbrauwen & Wimpers

Wij weten als geen ander hoe belangrijk wenkbrauwen en wimpers zijn! Zij zijn heel bepalend voor jouw gezicht en geven ook zo meer expressie aan jouw ogen en uitstraling. Wij volgen alle trends op gebied van Brows, Lashes en volgen ook regelmatig cursussen voor de nieuwste techniek voor wenkbrauw en wimper behandelingen, zoals microbladen,Henna Brows, Lash lift. Maar nemen wij ook de tijd om de wenkbrauwen goed te bekijken en te vragen wat de wensen zijn zodat we de perfecte brow behandeling kunnen geven en op basis van universele verhoudingen in het gezicht! Met een browpowder of browdefiner worden jouw wenkbrauwen ingekleurd en harsen wij de haartjes alleen wat buiten de vorm valt en voor een mooi strak resultaat.

 

Brows & Lashes en prijzen

Browstyling (epileren of waxen)€20,00
Very Improtant Brows (waxen of epileren en verven)€25,00
Brow experience (waxen of epileren en verven met henna)€37,50
Verven wenkbrauwen of wimpers€17,50
Verven wenkbrauwen en wimpers €30,00
Lash lift (wimperlifting met verven wimpers)€59,50

Make your brows fantastic with Henna!

Henna wordt gemaakt van de stuik Lawsonia inermis. Het is een natuurproduct waarmee je haren en huid kunt kleuren. Henna zal de structuur van het haar niet beschadigen, het is zelfs gezond voor het haar! De kleuren komen tot stand doordat henna poeder, wat een roodtint heeft, wordt vermengd met andere gedroogde planten. Zo ontstaan er meerdere kleurvarianten. Hierdoor is het niet mogelijk het haar te bleken zoals bij chemische kleuring. De henna moet twintig à dertig minuten intrekken, omdat het in de toplaag van huid moet intrekken. Daarom doen wij een voorbehandeling en met de juiste nazorg (haartjes verzorgen met pure castor olie, brow product van B-Kate, bij ons verkrijgbaar) blijft de Henna tint ongeveer tot twee weken op de huid en op de haartjes, totdat de haartjes in de telogene fase zitten (uitvalfase) Zo heb je mooie volle wenkbrauwen voor ongeveer twee weken! Henna Brows € 37,50.

 

Lash lift (wimperlifting)

Dit is het beste alternatief voor wimperextensions, perfect als je een allergie heb voor wimperlijm. Letterlijk worden in deze behandeling jouw wimpers gelift door middel van een permanent. De krul blijft ongeveer 4 á 6 weken zitten. Wimperlift is toe te passen op alle soorten wimpers, ongeacht de dikte of lengte van de wimpers. Tijdens de behandeling wordt er gebruik gemaakt van silicone pads in plaats van klemmen, de behandeling is daardoor niet schadelijk. Na de behandeling worden jouw wimpers geverfd tot in de puntjes, het resultaat mag er zijn!
De behandeling mag weer herhaald worden na 8 weken, eerder niet!
Lashlift € 59,50.

 

Very Important Brows

Een brow behandeling waarbij de wenkbrauwen worden geverfd in gewenste kleur en overtollige haartjes worden weg gehaald door middel van wax of epileren.
Wij vragen wat jouw wensen zijn en met een speciale meet techniek en onze expertise bepalen we de vorm. € 25,00 of heb je al mooie kleur van jezelf? Boek dan de Browstyling behandeling € 20,00 (zonder verven).

Almere | Telefoon: 036-7607770 | WhatsApp: 06-86887770 | E-mail: almere@creambeauticians.nl
Amsterdam | Telefoon: 020-7652031WhatsApp: 06-86890484E-mail: amsterdam@creambeauticians.nl