Wenkbrauwen & Wimpers

Wij weten als geen ander hoe belangrijk wenkbrauwen en wimpers zijn! Zij zijn heel bepalend voor jouw gezicht en geven ook zo meer expressie aan jouw ogen en uitstraling. Wij volgen alle trends op gebied van Brows, Lashes en volgen ook regelmatig cursussen voor de nieuwste techniek voor wenkbrauw en wimper behandelingen, zoals microbladen,Henna Brows, Lash lift. Maar zo gebruiken wij het “Golden Ratio” techniek  van de wenkbrauw expert uit Beverly Hills Anasatsia Soare! Dit is de perfecte wenkbrauw voor iedereen op basis van universele verhoudingen in het gezicht! Met een browpowder of browdefiner worden jouw wenkbrauwen ingekleurd en harsen wij de haartjes alleen wat buiten de vorm valt en voor een mooi strak resultaat.

 

Brows & Lashes en prijzen

Brow Fix (epileren of waxen)€17,50
V.I.B. (shapen en verven)€22,50
Verven wimpers of wenkbrauwen€15
Verven wimpers en wenkbrauwen€25
Henna brows (verven met henna en inclusief epileren of wax)€35
Wimperextensions one by one techniek€75
Bijvullen binnen 2 weken€34,50
Bijvullen binnen 4 weken€44,50
Wimperextensions verwijderen €10,00
wimperextensions verwijderen elders geplaats €15,00
Lash lift (wimperlifting)€57,50
extra te boeken bij wimperextensions epileren of wax€8,00

Make your brows fantastic with Henna Browtasic!

Henna wordt gemaakt van de stuik Lawsonia inermis en is dus een plantaardig product. Het is een zuiver natuurproduct waarmee je haren en huid kunt kleuren. Henna zal de structuur van het haar niet beschadigen, het is zelfs gezond voor het haar! De kleuren komen tot stand doordat henna poeder, wat een roodtint heeft, wordt vermengd met andere gedroogde planten. Zo ontstaan er meerdere kleurvarianten. Hierdoor is het niet mogelijk het haar te bleken zoals bij chemische kleuring. De henna moet twintig à dertig minuten intrekken, omdat het in de toplaag van huid moet intrekken. Daarom doen wij een voorbehandeling en met de juiste nazorg blijft de Henna tint tot twee weken op de huid en op de haartjes, totdat de haartjes in de telogene fase zitten (uitvalfase) Zo heb je mooie volle wenkbrauwen voor ongeveer twee weken! Henna Brows € 35,00.

 

Lash lift (wimperlifting)

Dit is het beste alternatief voor wimperextensions, perfect als je een allergie heb voor wimperlijm. Letterlijk worden in deze behandeling jouw wimpers gelift door middel van een permanent. Hierdoor is het gebruik van een wimper krultang overbodig, een wimper krultang geeft ook vaak een knik in de wimpers. De krul blijft ongeveer 6 weken zitten. Wimperlift is toe te passen op alle soorten wimpers, ongeacht de dikte of lengte van de wimpers. Tijdens de behandeling wordt er gebruik gemaakt van silicone pads in plaats van klemmen, de behandeling is daardoor niet schadelijk. Na de behandeling worden jouw wimpers geverfd tot in de puntjes, het resultaat mag er zijn!
De behandeling mag weer herhaald worden na zes weken, eerder niet!
Lashlift € 57,50.

 

Very Important Brows

De make up voor wenkbrauwen! Anastasia Soare de wenkbrauw expert uit Beverly Hills.
Wij gebruiken haar “Golden Ratio” techniek in onze populaire V.I.B behandeling (very important brows) Dit is de perfecte wenkbrauw voor iedereen op basis van universele verhoudingen in het gezicht. Met een brow powder of browdefiner worden jouw wenkbrauw ingekleurd en de haartjes wat daar buiten valt waxen wij weg met de fijne perla wax van Anastasia voor een glad strak resultaat. V.I.B behandeling € 22,50

Grote Markt 117 Almere Stad | Telefoon: 036-760 7770 | WhatsApp: 06-8688 7770 | E-mail: info@creambeauticians.nl