Gezichtsbehandeling

Bij Cream Beauticians wordt de behandeling op jouw huid en behoefte afgestemd. Na afloop van de behandeling geven we je ook graag advies over wat het beste is voor jouw huid. Kies je voor huidverbetering (skin treat) zullen wij met de producten van Dermalogica werken. Ben je meer van zachte natuurlijke producten dan raden wij zeker de natural skin treat behandelingen aan met de producten van Lemongrass house. Deze zijn gebaseerd op plantaardige ingrediënten zoals aloë vera, witte orchidee en groene thee extracten met essentiële oliën. Kies jouw favoriete essentiële olie en krijg bij de natural skin treat twee of vier producten mee naar huis. Onze beauticians staan voor je klaar.

 

Skin analyseGratis
Skin treat we like 35 min€40,50
Skin treat we love 50 min€57,50
Skin treat we adore (incl. epileren)75 min€72,50
Natural skin treat (incl. 2 producten) 35min€55,00
Natural skin treat (incl 4 producten)50min€80,00
Extra te boeken bij een skin treat: bovenlip harsen, epileren, wimpers of wenkbrauwen verven €8,00
extra bindweefsel gezicht €15,00

Producten

Voor onze gezichtsbehandelingen werken we onder andere met de producten van Dermalogica of Lemongrass house. Beide producten bevatten nooit gangbare ingrediënten als minerale oliën, lanoline en chemische kleur- en geurstoffen. De specialiste gaat in overleg met jou welke producten het beste bij je passen. Lemongrass House is vrij van dierlijke ingrediënten en is gebaseerd op natuurlijke plantaardige ingrediënten. Bij de organic skin treat behandelingen krijg je twee of vier producten mee voor thuis, aangezien deze na openen een half jaar te gebruiken zijn omdat ze vrij zijn van parabenen en synthetische toevoegingen. En hoe leuk is het dat je bij een behandeling producten mee krijgt van 150 ml per stuk!

 

Peelings

Heeft je huid een extra boost nodig dan biedt de peeling uitkomst. Een peeling stimuleert de celvernieuwing en verwijdert dode huidcellen. Onze schoonheidsspecialisten zijn speciaal opgeleid in het uitvoeren van peelings en analyseren van tevoren de huid of er geen contra-indicaties zijn. Op basis daarvan adviseren onze schoonheidsspecialisten welke peeling het beste bij jouw huidtype past.

Specials

We bieden ook gezichtsbehandelingen aan voor mannen, zwangere dames en junioren. Wij hebben de behandelingen zo aangepast dat er rekening gehouden wordt met de houding van een zwangere vrouw, de baardgroei van een man en het onzuivere huidje van junioren. Kijk voor meer informatie bij onze specials.

Grote Markt 117 Almere Stad | Telefoon: 036-760 7770 | WhatsApp: 06-8688 7770 | E-mail: info@creambeauticians.nl