Manicure

Mooie verzorgde handen en nagels met de Cream Beauticians manicurebehandeling. Manicure- en pedicurebehandelingen worden bij ons het meest geboekt. Neem plaats op onze bank en laat je handen lekker verzorgen. Ook leuk om samen met een vriend en/of vriendin te boeken. Wist je dat onze schoonheidsspecialisten bekend staan om het perfect lakken van nagels?

Tip!Heb je geen tijd om je nagels te laten drogen. Boek dan met een gelpolish, je nagels worden uitgehard door een ledlamp en zijn gelijk droog!

 

 

Manicure en prijzen

Polish fix (alleen lakken)€15,00
Mani classic incl. lakken€29,50
Mani classic incl. Gelpolish€39,50
Mani deluxe incl. lakken€39,50
Mani deluxe incl. Gelpolish€49,50
Gelpolish only€24,50
Extra te boeken bij een manicure: nail shape, french, chrome effect €5,50
Gelpolish verwijderen verwijderen€5,50
Gelpolish verwijderen elders geplaats €15

Manicure Behandelingen

In onze Manicure behandelingen besteden we aandacht aan de nagelriemen, nagels en de huid van de handen. Je handen krijgen een verzorgde uitstraling en voelen fris en zacht aan. Alle ruwe plekjes en kloofjes worden verzorgd. We sluiten af met een verzorgende handcrème. Uiteraard worden je nagels gelakt met Gelamour en OPI nagellak of gelpolish naar keuze.

Prachtige Handen

Je handen zijn na je gezicht het meest zichtbare deel van je lichaam. Bovendien tonen je handen je ware leeftijd. Als je ze regelmatig verzorgt met intensief voedende producten, blijft de elasticiteit van je huid veel langer behouden. Met de manicure van cream verwen je jezelf met een optimale handverzorging. Wij zijn altijd voorzien van de nieuwste collectie van Gelamour en OPI en Lemongrass House.

Gelpolish

Gelpolish draagt als een gel, maar voelt en ziet eruit als nagellak. Heb je geen tijd om je nagels telkens opnieuw te lakken? Ga dan voor Gelpolish van Gelamour of OPI. Je favoriete kleur blijft ongeveer twee weken perfect glanzend zitten.
Cream Beauticians is de schoonheidssalon in Almere die de officiële behandelingen van Gelamour en OPI uitvoert. Onze schoonheidsspecialisten zijn hiervoor speciaal opgeleid.

Almere | Telefoon: 036-7607770 | WhatsApp: 06-86887770 | E-mail: almere@creambeauticians.nl
Amsterdam | Telefoon: 020-7652031WhatsApp: 06-86890484E-mail: amsterdam@creambeauticians.nl