Manicure

Voor mooie verzorgde handen en nagels hebben wij manicure behandelingen. Je kunt kiezen voor alleen verzorging, lakken met nagellak of lakken met gelpolish, de meest gekozen behandeling is toch wel de gelpolish. De nagels zijn direct droog, de gel blijft +/- 2 weken zitten en de glans blijft zolang de gel erop zit.

Kies tussen alleen lakken, hierbij bereiden we de nagels voor, worden eventuele haakjes weg gevijld (model of korter vijlen doen we alleen bij een manicure)
Of kies voor een volledige manicure, hierbij verzorgen we de nagelriemen, vijlen we de nagels op lengte, worden de nagels mooi gelakt en word er een verzorgende crème aangebracht.

 

Tip! Vraag naar onze chrome kleuren voor wat extra’s (french & chrome doorgeven tijdens het maken van de afspraak).

 

 

Manicure en prijzen

Polish fix (alleen lakken)€15,95
Mani classic incl. nail shape, nagelriembehandeling, polijsten en lakken.€29,95
Mani classic incl. Gelpolish€39,95
Mani deluxe incl. lakken (met scrub en massage)€39,95
Mani deluxe incl. Gelpolish€49,95
Gelpolish only€24,95
Remove & renew gelpolish € 29,95
Gelpolish verwijderen verwijderen€5,95
Extra te boeken: french, chrome effect€5,95
Gelpolish verwijderen elders geplaats €15,95

Manicure Behandelingen

In onze Manicure behandelingen besteden we aandacht aan de nagelriemen, nagels en de huid van de handen. Je handen krijgen een verzorgde uitstraling en voelen fris en zacht aan. Alle ruwe plekjes en kloofjes worden verzorgd. We sluiten af met een verzorgende handcrème. Uiteraard worden je nagels gelakt met Gelamour en OPI nagellak of gelpolish naar keuze.

Prachtige Handen

Je handen zijn na je gezicht het meest zichtbare deel van je lichaam. Bovendien tonen je handen je ware leeftijd. Als je ze regelmatig verzorgt met intensief voedende producten, blijft de elasticiteit van je huid veel langer behouden. Met de manicure van cream verwen je jezelf met een optimale handverzorging. Wij zijn altijd voorzien van de nieuwste collectie van Gelamour en OPI en Lemongrass House.

Gelpolish

Gelpolish draagt als een gel, maar voelt en ziet eruit als nagellak. Heb je geen tijd om je nagels telkens opnieuw te lakken? Ga dan voor Gelpolish van Gelamour of OPI. Je favoriete kleur blijft ongeveer twee weken perfect glanzend zitten.
Cream Beauticians is de schoonheidssalon in Almere die de officiële behandelingen van Gelamour en OPI uitvoert. Onze schoonheidsspecialisten zijn hiervoor speciaal opgeleid.

Almere | Telefoon: 036-7607770 | WhatsApp: 06-86887770 | E-mail: almere@creambeauticians.nl
Amsterdam | Telefoon: 020-7652031WhatsApp: 06-86890484E-mail: amsterdam@creambeauticians.nl