Massage

Ontsnap even aan de hectiek van alledag en kom genieten van een heerlijke ontspanningsmassage of deep tissue massage voor het hele lichaam. Onze massages worden afgestemd op jouw wensen en bijzonderheden. Ook stemmen we in onze speciale massage kamers het licht en muziek af op jouw wensen.

 

Massage en prijzen

Rug, nek & schouders 30 min€35
Gezicht/decolleté 30 min€30
Voetmassage 30 min€30
Deep tissue massage 45 min€50
Deep tissue massage 60 min€65
Deep tissue massage 90 min€95
Ontspanningsmassage 45 min€50
Ontspanningsmassage 60 min€65
Ontspanningsmassage 90 min€95
Bindweefsel massage gezicht 50min €72,50
Bindweefsel lichaam €72,50

Deep tissue massage

Een deep tissue massage is een krachtige massage. De nadruk tijdens deze behandeling
ligt op de diepere spierlagen en het bindweefsel. Deze behandeling is een effectieve manier om vastzittende spieren en bindweefsel weer soepel en los te krijgen. Na de deep tissue massage
adviseren wij veel water te drinken. Water helpt afvalstoffen die tijdens de behandeling zijn vrijgekomen af te voeren.

 

Ontspanningsmassage

Een ontspanningsmassage van Cream Beauticians is pure ontspanning en heeft een weldadige uitwerking op lichaam en geest. De behandeling werkt kalmerend en rustgevend, en zorgt ook voor ontspanning van de spieren, een betere doorbloeding en verbetering van de stofwisseling.

Zwangerschapsmassage

Een zwangerschapsmassage versoepelt de spieren en verlicht eventuele klachten, daarnaast wordt de bloedcirculatie van u en uw baby op een goede manier gestimuleerd. Cream Beauticians heeft speciaal voor de zwangere vrouw een massagetafel met uitsparingen voor borsten en buik. De buik wordt ondersteund door een mat zodat je volledig kunt ontspannen tijdens één van onze heerlijke massages.

Grote Markt 117 Almere Stad | Telefoon: 036-760 7770 | WhatsApp: 06-8688 7770 | E-mail: info@creambeauticians.nl