Microblading

Microblading is dé nieuwe trend binnen semi-permanente make-up. Nu vraag je je vast af, wat is microblading precies?

Microblading is dé nieuwste hair-stroke techniek op het gebied van semi-permanente make-up. Met microblading kan een perfecte natuurlijke wenkbrauw gecreëerd worden. Elk haartje wordt individueel en met de hand getekend in de huid met een speciaal daarvoor bestemde Microblade-pen. De op maat gekozen of gemengde pigment wordt afgestemd op wat bij jou het beste past qua haar- en huidskleur.

Bel voor een afspraak 036-7607770 of kom langs in onze schoonheidssalon,
Cream Beauticians Grote Markt 117 Almere Stad.

Microblading en prijzen

Microblading€290
Touch up microblading (binnen 2 jaar)€145
Touch up 6 maanden€65,00
Touch up microblading dat elders is geplaatst prijs op aanvraag

Waarom?

  • Je hoeft niet meer dagelijks je wenkbrauwen bij te tekenen of in te vullen.
  • Voor een altijd stralende blik, wanneer je wakker wordt, zelfs na het zwemmen of sporten!
  • Elk haartje dat mist wordt individueel getekend, dit zorgt het voor het meest natuurlijke effect
  • Het resultaat wordt aangepast met de juiste kleur de juiste vorm en juiste haargroeirichting

Het geeft een open blik en kan een liftend effect geven. De houdbaarheid van het pigment hangt af van het huidtype en levenswijze (veel zonnen, cosmetische behandelingen enz.). Om het mooiste resultaat te behouden raden wij aan om regelmatig, gemiddeld elke 18 tot 24 maanden, een touch-up behandeling uit te laten voeren. Dit is afhankelijk van o.a. uw leeftijd, levenswijze etc. De resultaten blijven tussen de 1 tot 2 jaar zichtbaar!!

De behandeling

De eerste behandeling duurt ongeveer twee uur. We starten met een intake waarin we jouw wensen bespreken. Daarnaast bekijken we samen of de huid geschikt is voor microblading. We vinden het erg belangrijk om een eerlijk advies te geven over het te verwachten resultaat. Soms is de huid niet geschikt voor de hair-stroke techniek. Bijvoorbeeld wanneer de huid erg dun is, u eczeem, of andere huidproblemen heeft. Vervolgens gaan we de wenkbrauwen tekenen. Dit is het belangrijkste onderdeel en kan soms best wat tijd in beslag nemen. Een natuurlijk resultaat staat bij ons voorop, vandaar dat we altijd rekening houden met de gezichtscontour, de botstructuur en de groeirichting van de eigen wenkbrauw.
Wij bieden 1 tot 2  opfrisbehandelingen (niet bij iedereen nodig) aan voor het langst mogelijke resultaat. Wij volgen de hygiënische standaards en regels van de GGD

Na de behandeling

Na de behandeling zijn de wenkbrauwen rood en is er vaak sprake van een lichte zwelling. Dit trekt meestal na een paar uur weg. Als het gebied na de behandeling gezwollen is mag  je dit koelen met icepacks. Leg deze nooit op de blote huid en doe er altijd een tissue of doek tussen om het droog te houden. Het is heel belangrijk om jouw wenkbrauwen ongeveer zeven dagen zo droog mogelijk te houden, dit bevordert het genezingsproces en het uiteindelijke resultaat.

Na de behandeling mag er 10 dagen niets op de behandelde huid gesmeerd worden; geen crèmes, geen water, geen make up, geen lotion, geen potlood etc. Wel kun je, om de huid droog te houden, voor het douchen een dunne laag vaseline aanbrengen en deze na het douchen voorzichtig verwijderen. Op de wenkbrauwen komt een kleine korst. Deze mag je niet beschadigen. Na ongeveer een week laat de korst los en is het resultaat optimaal. Droge huid, jeuk en gevoeligheid is normaal en hoort bij de wondgenezing na de behandeling.

De kleur zal 30% tot 40% zachter worden dit kan 3 tot 30 dagen duren. Na vier tot zes weken kun je terugkomen voor een herhaalbehandeling. Tijdens deze behandeling kunnen we de kleurintensiteit nog iets omhoog halen en eventueel wat bijwerken. Het resultaat houdt 12 tot 18 maanden aan, daarna begint het pigment langzaam terug te lopen en kunt u een afspraak maken voor een touch up.

Grote Markt 117 Almere Stad | Telefoon: 036-760 7770 | WhatsApp: 06-8688 7770 | E-mail: info@creambeauticians.nl