Kerstboom eruit, verlichting weer (netjes) opgerold, ofwel, tijd voor goede voornemens. Januari staat in het teken van Detoxen. Daarom staan deze maand de Deep Tissue massage en de Green Peel kruidenpeeling centraal. Beide behandelingen stimuleren het afvoeren van afvalstoffen.

In ons productassortiment vinden we de Green Peel lijn van dr. Schrammek. Deze volledig natuurlijke kruidenpeeling heeft een zuiverende werking. Het verhoogt de bloedcirculatie, activeert het metabolisme, ondersteund het bindweefsel en stimuleert de aanmaak van collagene en elastine vezels.

We weten allemaal dat ‘beauty’ ook van binnenuit komt. Daarom zijn we een leuke samenwerking gestart met de Vitaminstore Almere. De Vitaminstore heeft een speciale Detoxkuur met onder andere gezonde juices. Boek je bij ons een behandeling dan ontvang je een kortingsvoucher van 25% op een juice naar keuze bij de Vitaminstore Almere.

Tip: probeer is om komkommerschillen aan je kan met water toe te voegen. Lekker verfrissend en goed voor de vochtafdrijving.

De Cream Deep Tissue Massage

De Deep Tissue massage is een stevige massage waarbij we dieper inwerken op het spierweefsel. Door stress of een verkeerde houding, ontstaan de zogeheten ‘knopen’, vaak in de rug en in de nek. Hierdoor blijven afvalstoffen ophopen. Door het los masseren van deze ‘knopen’ worden afvalstoffen beter afgevoerd. Natuurlijk staat ook ontspanning centraal.

De Green Peel

De Green Peel is een kruidenpeeling met een zuiverende werking. De cellen worden van binnen naar buiten uit vernieuwd. Voor een frisse uitstraling. De Green Peel heeft met name effect op fijne lijntjes, pigmentatie en acne littekens en geeft een mooie natuurlijke ‘glow’ over je huid.

Detox Thee van Kusmi Tea

In onze beautystore is ook de speciale detox thee van Kusmi Tea verkrijgbaar. De BB Detox met groene thee is perfect voor een mooie huid. De orginal Detox, voor body en mind is gemaakt van groene thee en lemon grass en is ook heerlijk als Ice tea.

Boek nu jouw Detox behandeling bij Cream Beauticians aan de Grote Markt 117 in Almere Stad.

We wensen je een heel mooi 2015 en heel graag tot gauw.

Het Cream Team.

#schoonheidssalon #beautysalon