De Maart Make-over Maand!

De zon laat zich af en toe al zien. De eerste terrasjes zijn zelfs een feit. Een nieuw seizoen breekt aan, dus tijd voor een nieuwe frisse look.

In samenwerking met Kinki Kappers Almere presenteert Cream Beauticians de Maart Make-over Maand. Je maakt kans op een Cream Facial inclusief een make-up touch en een manicure behandeling. Vervolgens mag je door naar Kinki Kappers Almere voor jouw nieuwe kapsel.

Wat je kunt verwachten en hoe je kans maakt op de make-over lees je in deze blog.

Straal!

Even tijd voor jezelf met de Cream Facial. Bij Cream Beauticians passen we elke gezichtsbehandeling aan op jouw huid. Onze beautyexperts bekijken waar de aandachtspunten liggen op het gebied van huidverzorging en huidverbetering. Voor elke gezichtsbehandeling maken wij eerst een huidanalyse en overleggen met jou waar we in de gezichtsbehandeling de focus op gaan leggen. Voor onze gezichtsbehandelingen werken we onder andere met Dermalogica producten. Een mooi product voor thuis is de Daily Microfoliant van Dermalogica. Een zachte poeder op basis van rijst enzymen en salicylzuur die op milde wijze dode huidcellen verwijdert en de celvernieuwing stimuleert zodat de huid weer straalt.

Bij de make-over gaan we na de Cream Facial door naar onze make-up bar voor een make-up touch. Met de Cream make-up touch willen we je laten zien dat het niet lang hoeft te duren om er stralend uit te zien. En vaak (cliché of niet) voel je je dan ook beter en visa versa. Een beetje bronzer en blush, een mooie lipgloss van dr. Paw Paw en als finishing touch een beetje mascara en you are ready to go.

Tip!
Wist je dat je de lipgloss van dr. Paw Paw ook kunt gebruiken als blush? Ideaal voor de bleke wangen na de wintermaanden. Het zal je verbazen.

Verzorgde handen

Man of vrouw, directeur, automonteur of kapper. Verzorgde handen zijn voor iedereen een visitekaartje. Met een beetje avocado olie van OPI TO GO verhelp je droge nagelriemen. Laat je handen verwennen met een Cream Manicurebehandeling en naar keuze kun je je nagels laten lakken. Kies eens voor een O.P.I. GelColor. Er komen weer hele vrolijke kleuren aan waar je extra lang plezier van hebt. En ook binnenkort verkrijgbaar: de O.P.I. Infinite Shine. Dit is een nagellak met gel effect en de glans blijft 10 dagen onveranderd mooi en je hebt geen lamp nodig voor uitharding. Ook ideaal voor thuis of op vakantie.

Als je haar maar goed zit

Bij een make-over hoort natuurlijk ook een nieuw kapsel. Kinki Kappers Almere heeft voor ons de haartrends voor de komende periode op een rij gezet. Voor mannen zijn pony’s en lokken de trend. Waar je eerder veel disconnecties zag, worden de lijnen nu wat zachter en vloeiender. Voor vrouwen kent de zomer veel kleuren, veel pasteltinten en strawberry blond, wit en grijs. Durf jij het aan?!

Voor beide geldt: als je mooi gezond (lang) haar wilt, dan is het verstandig om eens in de 8 weken een afspraak te plannen om de gespleten punten te knippen en de juiste verzorgingsproducten van Kerastase te gebruiken. Bij Kinki Kappers Almere adviseren ze je graag.

Win!

Wil jij kans maken op een make-over door Cream Beauticians en Kinki Kappers Almere. Hou dan de komende week de Facebookpagina van Cream Beauticians goed in de gaten. https://www.facebook.com/www.creambeauticians.nl

Ben jij toe aan een frisse look? Dan zien we je graag snel bij Cream Beauticians aan de Grote Markt 117 in Almere.

WhatsApp

Voor het maken van een afspraak, extra informatie over onze schoonheidsbehandelingen en producten zijn we ook bereikbaar via WhatsApp op nummer 06-8688 7770.