Leuke Valentijnsverrassing bij Cream Almere

Natuurlijk ben je het hele jaar door lief voor je lief…

Of het nu je moeder is, je broertje, je beste vriendin of je lover. Op die ene dag is het toch wel leuk om iets speciaals te doen. Geef je dit jaar weer een boeket of iets om te snoepen? Verras jouw Valentijn eens met een heerlijke beautybehandeling. Even qualitytime voor twee. We hebben bij Cream daarom een leuke Valentijnsverrassing voor je. 20 % korting als je samen je behandeling boekt. Dit geldt voor de massages, facials en voor onze pedicure– en manicurebehandelingen.

Is het je eerste date of ben jij die geheime aanbidder? Dan is de cadeaubon van Cream misschien een beter idee 😉 Je kunt naar wens zelf een bedrag bepalen en een leuke boodschap kwijt. Goeie binnenkomer toch!

Echte aanraders zijn onze manicure– en pedicurebehandelingen, vooral omdat je deze samen naast elkaar kunt ondergaan en het zo belangrijk is om ook je handen en voeten, die vaak vergeten worden, eens lekker te laten verwennen. Je handen zijn na je gezicht het meest zichtbare deel van je lichaam. Als je je handen regelmatig verzorgt of laat verzorgen zullen ze er langer stralend en fris uit zien. Vergeet ook niet je voeten. Ze moeten het meeste werk verrichten en zijn bijna het meest belastbare onderdeel van ons lichaam. Daarom verdienen ze zeker wat extra aandacht. De voetverzorging is gericht op schoonheid, verzorging en ontspanning. Verzorgde voeten getuigen tevens van een goede hygiëne.

Voor een stukje ontspanning en kwaliteit midden in het centrum van Almere kun je dagelijks bij ons terecht en word je niet alleen met heerlijke behandelingen verwend, maar ook met een gezellige sfeer en heerlijke koffie of verse Kusmi thee.

Tot snel!

Liefs Cream Beauticians

 

#Valentijnsdag #Schoonheidssalon #Manicure #Pedicure