ONZE MERKEN

Wij maken tijdens onze behandelingen alleen gebruik van hoogwaardige producten. Want door de combinatie van professionele behandelingen en hoogwaardige producten van gerenommeerde merken worden de beste resultaten geboekt. Cream Beauticians hecht daarom veel waarde aan het werken met gerenommeerde merken. Wij bieden van verschillende merken producten aan zodat we onze behandelingen en adviezen helemaal af kunnen stemmen op de wensen van de klant. In onze beautystore zijn van de onderstaande merken ook losse producten verkrijgbaar.

Nailmatic

Lemongrass House

DERMALOGICA

Dermalogica is niet mooi, luxueus of vertroetelend. Dermalogica is een no-nonsense merk dat zich volledig richt op een gezonde huid. De verpakkingen zijn niet ontworpen om bij je badkamer te passen. Dermalogica besteedt haar tijd aan het uitdenken van nieuwe, hightech, effectieve formules. Dermalogica gebruikt nooit gangbare ingrediënten als minerale oliën, lanoline, chemische kleur- en geurstoffen.

O.P.I

OPI nagellak biedt betaalbare luxe en staat bekend om de buitengewone samenstelling, fashionable kleuren en leuke namen. Ze bevatten veel kleurpigmenten en blijven lang zitten met een mooie glans! De populaire GelColors (ook wel gellak of gel nagellak genoemd) zorgen voor een lang houdende kleur met intense glans, die +/-2 weken perfect blijft zitten.

IMAGE SKINCARE

Iedereen heeft recht op een gezonde huid IMAGE Skincare staat voor effectieve huidverbetering. De behandel- en thuisproducten bevatten een hoge concentratie natuurlijke en innovatieve ingrediënten. Oprichtster en huidtherapeute Janna Ronert kampte indertijd zelf met rosacea. Zij kon geen huidverbeteringsproduct vinden dat zowel natuurlijk als bewezen effectief was. De missie van Janna luidt dat iedereen recht heeft op een gezonde huid. En dat je dit op een zo’n eenvoudig en effectief mogelijke manier moet kunnen realiseren.

nailmatic KIDS

Nailmatic is een Frans merk dat een speciale nagellak heeft ontwikkeld voor kinderen zonder schadelijke stoffen (zoals formadelhyde) en parfum en is afwasbaar met warm water en zeep! De verpakking is ontworpen door OMY en kan ingekleurd worden. Naast de nagellakjes hebben zij nu ook fruitige lipglossjes voor de kleintjes. Gemaakt van abrikozenpitten verrijkt met vitamine E en Omega 6 en 9 zonder schadelijke stoffen en parfum. Leuk cadeautje voor feest- en verjaardagen!

Dr. med. Christine Schrammek kosmetik 

Dr. med. Christine Schrammek Kosmetik staat voor gezondheid en schoonheid van de huid.  

Het doel van de innovatieve, op maat gemaakte huidverzorgingslijn is om de huid een gezond, mooi uiterlijk te geven en bestaande huidproblemen op te lossen. Het voorkomen van huidaandoeningen en het bieden van huidbescherming staan ​​centraal bij het ontwikkelen van de huidverzorgingsproducten. “Dermatologie ontmoet cosmetica” is de basisfilosofie van de derma.cosmetics-lijn. Nieuwste medische bevindingen worden gecombineerd met bijzonder hoogwaardige ingrediënten voor een unieke competentie in huidverzorging.

Tweezerman

Tweezerman is al jaren wereldwijd dé beautytool van visagisten, modellen en celebrities. Tweezerman is onmisbaar voor het maken van perfecte wenkbrauwen. Het innovatieve karakter van alle producten, de superieure kwaliteit ervan en de garantie maakt het tot een uniek merk. Bewaar je Tweezerman pincet goed en je zult er jaren lang plezier van hebben!