Pedicure

Mooie verzorgde voeten en teennagels met de Cream Beauticians (cosmetische) pedicurebehandeling. Pedicure- en manicurebehandeling worden bij ons het meest geboekt. Je kunt kiezen uit verschillende pedicure behandelingen zoals de classic; Als eerste mag je lekker plaats nemen op onze pedicure bank met een voetenbadje, knippen en vijlen van de nagels, nagelriembehandeling, scrubben, lakken. Of wil je meer? kies dan voor de deluxe, dan halen wij ook je eelt weg en geven wij een voetmassage. Ook leuk om samen met een vriend en/of vriendin te boeken. Wist je dat onze schoonheidsspecialisten bekend staan om het perfect lakken van nagels! P.s. Wij behandelen geen mykose (kalk) nagels of likdoornbehandelingen, dan verwijzen we je naar een medische provoet pedicure. Maar wij maken wel je voeten mooi en zacht 🙂

TIP!
Heb je geen tijd om je nagels te laten drogen. Boek dan de gelpolish en kies je favoriete kleur van Gelamour of OPI.

Bel voor een afspraak 036-7607770 of kom langs in onze schoonheidssalon,
Cream Beauticians Grote Markt 117 Almere Stad.

Pedicure en prijzen

Polish fix (alleen lakken)€15,00
Pedi classic incl. lakken€37,00
Pedi classic incl. Gelpolish€47,00
Pedi deluxe incl. lakken eeltbehandeling & massage€47,00
Pedi deluxe incl. gelpolish€57,00
Gelpolish only€24,50
Extra te boeken bij een pedicure: french, nail shape, parafiine, chrome effect €5,00
Gelpolish verwijderen verwijderen€5
Gelpolish verwijderen elders geplaatst€10

Pedicure Behandelingen

Wij bieden u kwaliteit service en vakkennis, zodat u in alle rust plaats kan nemen op onze pedicure bank. Onze professionele pedicure verzorgt je voeten, knipt en polijst je nagels en bewerkt je nagelriemen. Waar nodig behandelt de pedicure specialist je ingegroeide nagel of eventuele likdoorns of verwijdert zij het teveel aan eelt. De behandeling wordt afgesloten met een ontspannen voetmassage met verzorgende voetcrème.

Verzorgde Voeten

Extra aandacht voor de voeten is geen overbodige luxe. De behandeling van de voeten krijgt steeds meer de aandacht in de totale lichaamsverzorging. Het hele jaar door kunnen je voeten wel wat extra aandacht gebruiken. De voetverzorging is gericht op schoonheid, verzorging en ontspanning. Verzorgde voeten getuigen van een goede hygiëne. Ze moeten het meeste werk verrichten en zijn bijna het meest belastbare onderdeel van ons lichaam.

Gelpolish

Gelpolish draagt als een gel, maar voelt en ziet eruit als nagellak. Heb je geen tijd om je nagels telkens opnieuw te lakken? Ga dan voor de Gelpolish. Je favoriete kleur blijft +/- 2 weken perfect glanzend zitten.
Cream Beauticians is de schoonheidssalon in Almere die de officiële behandelingen van Gelamour en OPI uitvoert onze schoonheidsspecialisten zijn hiervoor speciaal opgeleid.

Grote Markt 117 Almere Stad | Telefoon: 036-760 7770 | WhatsApp: 06-8688 7770 | E-mail: info@creambeauticians.nl