Pedicure

Mooie verzorgde voeten en teennagels met de Cream Beauticians (cosmetische) pedicurebehandeling. Pedicure- en manicurebehandeling worden bij ons het meest geboekt. Je kunt kiezen uit verschillende pedicure behandelingen zoals de classic of de deluxe. Bij de classic neem je allereerst plaats op onze pedicure bank met een voetenbadje. Daarna knippen en vijlen wij je nagels, krijg je een nagelriembehandeling, worden je voeten gescrubd en je nagels gelakt. Wil je meer? Kies dan voor de deluxe, dan halen wij ook je eelt weg en geven wij een voetmassage. Ook leuk om samen met een vriend en/of vriendin te boeken. Wist je dat onze schoonheidsspecialisten bekend staan om het perfect lakken van nagels? PS Wij behandelen geen mykose (kalk) nagels of likdoorns, als je dit nodig hebt verwijzen we je naar een medische provoet pedicure. Maar wij maken wel je voeten mooi en zacht!

TIP!
Heb je geen tijd om je nagels te laten drogen? Boek dan de gelpolish en kies je favoriete kleur van Gelamour of OPI.

Pedicure en prijzen

Polish fix (alleen lakken)€15,95
Pedi classic incl. lakken€37,95
Pedi classic incl. Gelpolish€47,95
Pedi deluxe incl. lakken eeltbehandeling & massage€47,95
Pedi deluxe incl. gelpolish€57,95
Gelpolish only€24,95
Remove & renew gelpolish €29,95
Gelpolish verwijderen verwijderen€5,95
Extra te boeken: french, chrome effect €5,95

Pedicure Behandelingen

Wij bieden je kwaliteit service en vakkennis, zodat je in alle rust plaats kan nemen op onze pedicure bank. Onze professionele pedicure verzorgt je voeten, knipt en polijst je nagels, en bewerkt je nagelriemen. Waar nodig verwijdert zij het teveel aan eelt. De behandeling wordt afgesloten met een ontspannen voetmassage met verzorgende voetcrème.

Verzorgde Voeten

Extra aandacht voor de voeten is geen overbodige luxe. De behandeling van de voeten krijgt steeds meer de aandacht in de totale lichaamsverzorging. Het hele jaar door kunnen je voeten wel wat extra aandacht gebruiken. De voetverzorging is gericht op schoonheid, verzorging en ontspanning. Verzorgde voeten getuigen van een goede hygiëne. Ze moeten het meeste werk verrichten en zijn een van de meest belaste onderdelen van ons lichaam.

Gelpolish

Gelpolish draagt als een gel, maar voelt en ziet eruit als nagellak. Heb je geen tijd om je nagels telkens opnieuw te lakken? Ga dan voor de Gelpolish. Je favoriete kleur blijft ongeveer twee weken perfect glanzend zitten.
Cream Beauticians is de schoonheidssalon in Almere die de officiële behandelingen van Gelamour en OPI uitvoert. Onze schoonheidsspecialisten zijn hiervoor speciaal opgeleid.

Almere | Telefoon: 036-7607770 | WhatsApp: 06-86887770 | E-mail: almere@creambeauticians.nl
Amsterdam | Telefoon: 020-7652031WhatsApp: 06-86890484E-mail: amsterdam@creambeauticians.nl