Green peel Dr. Schrammek

Let op! Ga nooit onder de zonnebank voor en na (6 weken)een peeling behandeling.
De Green peel is een natuurlijke kruidenpeeling die al meer dan 60 jaar bestaat en een wereldwijd succes is. Het is een driedelige dermatologisch ontwikkelde behandelingsmethode om huidproblemen op te lossen: Classic, Energy en Fresh Up.
Na een grondige huidanalyse wordt het kruidenpeeling mengsel intensief op de huid gemasseerd waardoor de bloedcirculatie, de toevoer van zuurstof en voeding, en de huidvernieuwing worden gestimuleerd. Dit effect neemt na twee tot vijf dagen af, afhankelijk van de textuur van de huid met een sterker of minder sterk peeling proces van de huid. Gedurende deze periode dient de huid thuis wel verder behandeld te worden met speciale producten van Dr Schrammek.
Een volwassen huid vernieuwt zich in 28 dagen. Door de classic peeling vernieuwt de huid zich in 5 dagen en met de energy peeling in 22 dagen. De specialiste zal in overleg adviseren welke peeling en kuurvorm het beste bij jou passen.
Classic: Regeneratie en vernieuwing met peeling effect in 5 dagen.
Energy: De vitaliteits- en regeneratiekick zonder peeling effect in 22 dagen.
Fresh up: De frisheid zonder peeling effect, geeft de huid een mooie boost.

Acht geselecteerde kruiden vormen de basis van het kruidenpeeling mengsel. Deze kruiden bevatten enzymen, mineralen en vitaminen die in de huid worden gemasseerd. Bovendien bevat mengsel driekleurige viooltjes die zorgen voor een prikkelend gevoel op de huid. De originele GREEN PEEL kruiden behandeling wordt exclusief aangeboden door gecertificeerde schoonheidsspecialisten.

Peeling en prijzen

Microdermabrasie mini€50
Microdermabrasie€80
Green peel fresh up€85
Green peel energy (incl. ampullen set)€130
Green peel classcic (incl. ampullen set en nabehandeling)€265
After peel (nabehandeling van green peel fresh up en energy)€25
Image I peel 30 min (Vital-C, Ormedic of Acne lijn)€75,00

Microdermabrasie

Microdermabrasie is effectief tegen acne-littekens, fijne rimpels en zonnebrandvlekken. Met microdermabrasie worden diamantkristallen in de huid gemasseerd die de dode huidcellen verwijderen en de aanmaak van de nieuwe huidlaag stimuleren. Het resultaat is een gladde en zachte huid.

 

Green Peeling

Een nieuwe huid in vijf dagen met de GREEN PEEL® behandeling. Deze wereldwijd succesvol bewezen behandeling bestaat volledig uit natuurlijke kruiden die in de huid gemasseerd worden. De mix van enzymen, mineralen en vitaminen werkt in op de diepere huidlaag en stimuleert de celvernieuwing.

After Peeling

Doordat peelings de huidvernieuwing versnellen kan je huid na een peeling wat rood zijn en gaan vervellen. Tijdens de after peel behandeling wordt de huid oppervlakkig gescrubd en extra gevoed, waardoor de huid kalmeert en dus minder rood zal zijn.

Almere | Telefoon: 036-7607770 | WhatsApp: 06-86887770 | E-mail: almere@creambeauticians.nl
Amsterdam | Telefoon: 020-7652031WhatsApp: 06-86890484E-mail: amsterdam@creambeauticians.nl