Peeling Microdermabrasie Schoonheidssalon Cream Beauticians


Peeling

Belangrijk! Ga nooit onder de zonnebank voor en na een peeling behandeling. 

Een Image I-peel is een oplossing op basis van zuren voor het verbeteren van de huid. Op een gecontroleerde manier verwijderen we een dun laagje van de huid en ook verwijderen oneffenheden. Fijne lijntjes, acne of littekens worden minder zichtbaar. De actieve stoffen in de peeling werken stimulerend op de celvernieuwing en gaat huidveroudering tegen en geeft de huid direct een gezonde glow!
Vooraf doen wij een huidanalyse en op basis daarvan en jouw wensen geven wij de behandeling. Als er contra indicaties zijn zullen we een effectieve gezichtsbehandeling op maat geven in plaats van een Ipeel. Zie onderstaand informatie over alle Image I-peel behandelingen.


Contra indicaties voor alle peeling behandelingen:

 eczeem, rosacea, couperose
gebruik van medicatie zoals hormoonzalf
actieve infecties, overgevoelig onstekings reactie of lage weerstand.
herpes simplex (koortslip)
gordelroos
dermatitis, actieve acne
huidkanker
auto-immuunziekten
moedervlekken
vitiligo
huidziektes

 

Peeling en prijzen

Ipeel Ormedic lift€75,00
Ipeel Signature lift€77,50
Ipeel Acne lift €77,50
Ipeel Lightning lift €77,50
Ipeel Level 2 Acne of Lightning forte €82,50
Bij een kuur (4 tot 6 behandelingen) krijg je op de 4e behandeling 50% korting . Kuur is altijd in overleg.
Microdermabrasie 60 min€80,00
Green peel fresh up
€85,00
Green peel energy (incl. ampullen)€130,00
Green peel classic (incl. nabehandeling op 5e dag en ampullen)€265,00

I-peel ormedic lift

Deze peeling vermindert doelgericht roodheid en irritatie. De huid is gekalmeerd en voelt zacht en gevoed aan.

Deze peel is een combinatie van pompoen, mango, papaya, fruitenzymen en peptiden in een aloë vera gel-substantie. Deze behandeling – zonder zuren – brengt de huid terug in balans en herstelt en vernieuwt de huid. Tegelijkertijd worden de aanwezige stamcellen van de huid weer opgeladen die verantwoordelijk zijn voor een jonge stralende en gezonde huid.

 Indicaties:

 • huid in hormonale disbalans
 • inflammatoire huidproblemen
 • gedehydrateerde huid
 • zwangere vrouwen

I-PEEL SIGNATURE FACELIFT
Deze signature peeling lift vermindert ongewenste roodheid. De hele huid is geëgaliseerd, versterkt en heeft een prachtige ‘glow’.

Basis van Vitamine C, hyaluronzuur en fruit enzymen die verantwoordelijk zijn voor directe celvernieuwing en herstel voor de natuurlijk balans van de huid. Door de centella stamcel technologie wordt de huid direct verstevigd, geremodelleerd, geëgaliseerd en werkt ontstekingsremmend op zichtbare ontstekingsreacties van de huid. Tevens wordt de huid sterk gehydrateerd, gekalmeerd en verstevigd. Direct zichtbaar resultaat na 1 behandeling.

 Indicaties:

 • gedehydrateerde huid
 • geïrriteerde droge huid
 • couperose
 • rosacea
 • lichte vormen van acne
 • lichte vormen van pigmentatie

I-peel lightening lift/lightening forte

De lightning peel behandeling resulteert in zichtbare vermindering van donkere verkleuringen van de huid. Roodheid neemt af en de huid is gehydrateerd.

Door innovatieve en effectieve botanische ingrediënten ontstaat er directe verlichting op donkere verkleuringen op de huid. Deze combinatie van ingrediënten richt zich op iedere vorm van pigment of roodheid in de huid en zorgt voor directe vermindering. Door de aloë vera basis wordt de huid gekalmeerd, verzacht en creëert deze LIGHTENING LIFT behandeling een egale huidskleur. Voor het beste resultaat adviseren wij een kuur van 4 tot 6 keer om de 2 weken.

 Indicaties:

 • pigmentvlekken
 • zonschade
 • melasma (zwangerschapsmasker)
 • vale huidskleur
 • inflammatoire huidproblemen

 I-PEEL ACNE LIFT
De acne peel lift garandeert een gereinigde huid tot in de diepere huidlagen waardoor nieuwe ontstekingen minder snel kunnen ontstaan. Het beste resultaat wordt bereikt in een kuurbehandelingen.

De peeling is een combinatie van BHA (salicylzuur) en AHA (glycolzuur). Het salicylzuur werkt kalmerend op de talgklieren en zorgt ervoor dat teveel talg de poriën niet afsluit. Glycolzuur zorgt voor exfoliatie van de dode huidcellen en voor celvernieuwing. Dit dubbele effect maakt het een uitstekende, veilige en zachte peeling. Voor het beste resultaat adviseren wij een kuur van 4 tot 6 keer om de 2 weken. 

 Indicaties:

 • Acne
 • Vette huid
 • Verwijde poriën
 • Huid in totale disbalans

 I-PEEL BETA LIFT
De BETA LIFT maakt dat de actieve pustels zijn verwijderd en dat de huid is verlost van de vette glans.

Een intensieve behandeling bij hardnekkige acne in combinatie met een vette huid. Dit is een salicylzuur basis peeling die actieve acne doelgericht aanpakt.

 Indicatie:

 • Zeer actieve acne
 • Vette huid
 • Witte pustels

De natuurlijke, originele Green Peel ®

De frisheid kick. Zonder peeling effect.

Kruidenpeeling is al meer dan 60 jaar een wereldwijd succes! 

Bij deze methode, is er ook geen peeling effect. In plaats daarvan, wordt de huid gestimuleerd en verfrist met natuurlijke kruiden. De bloedcirculatie wordt gestimuleerd, poriën openen en de huid is nu in staat om de ingrediënten van de volgende huidverzorging optimaal te absorberen. De huidskleur ziet er klaarder en frisser uit.

GREEN PEEL ® Fresh Up

Vitaliseert de cellen en jouw huid straalt met een nieuwe frisheid. Dat is de reden waarom deze behandeling de ideale oplossing is voor de vermoeide huid, een huid met gebrek aan frisheid en dient als een effectieve bescherming tegen veroudering en elasticiteitsverlies- zelfs als de huid nog geen tekenen van veroudering vertoont.

GREEN PEEL ® Energy

Deze behandeling met natuurlijke kruiden voorziet de huid zichtbaar van energie. Het stimuleert de bloedcirculatie en het metabolisme wat leidt tot een natuurlijke verbetering van de huidtextuur zonder enig peeling effect. 

GREEN PEEL ® Energy voorziet jouw huid van de natuurlijke energie die ze nodig heeft om de cellen te vernieuwen. Het helpt om leeftijd gerelateerde huidaandoeningen te verminderen alsook onzuiverheden, littekens en pigmentstoringen te verminderen. De behandeling verbetert zichtbaar de huidteint en harmoniseert de huidoppervlakte. Het werkt ideaal in een intensieve behandelingskuur meerdere keren per jaar.

 GREEN PEEL ® CLASSIC 

“Een nieuwe huid in 5 dagen”

Meer dan 60 jaar geleden, heeft Christine Schrammek de fundamenten gelegd van de originele GREEN PEEL® kruidenbehandeling die mensen met diverse huidproblemen helpt om een mooie en zuivere huid te bekomen. De basis is een mengeling van acht geselecteerde kruiden, die enzymen, mineralen en vitaminen bevatten, die in de huid worden gemasseerd. De kruidenbehandeling werd verder geneeskundig ontwikkeld en uitgebreid door haar dochter, de dermatologe Dr. Med. Christine Schrammek-Drusio, en wordt de dag van vandaag wereldwijd gebruikt door schoonheidsspecialisten en dokters.

Verschillende doseringen van de kruidenmengelingen laten toe dat de GREEN PEEL ® kruidenbehandeling kan aangepast worden aan individuele huidcondities en persoonlijke doelstellingen.

De originele GREEN PEEL ® kruidenpeeling behandeling wordt exclusief aangeboden door gecertifieerde schoonheidsspecialisten en dokters.

Daimond Microdermabrasie

De Daimond microdermabrasie is een mechanische peeling behandeling die de bovenste huidcellen van je huid verwijderen door een diamant kopstuk. De behandeling vindt dus alleen aan de oppervlakte en zorgt voor een stralende en zachte huid! Doordat het apparaat een vacuüm techniek heeft wordt de doorbloeding en celvernieuwing gestimuleerd en aanmaak van collageen en elastine geactiveerd. Deze behandeling geeft de huid een boost en je kan direct genieten van een mooie, zichtbare en stralende huid.

Voordelen microdermabrasie

 • Betere opname van werkstoffen
 • Mooie gladde, zachte stralende huid
 • Huidverbeterend, fijnere huidstructuur

Almere | Telefoon: 036-7607770 | WhatsApp: 06-86887770 | E-mail: almere@creambeauticians.nl
Amsterdam | Telefoon: 020-7652031WhatsApp: 06-86890484E-mail: amsterdam@creambeauticians.nl