Specials

Cream Beauticians biedt verschillende speciale behandelingen aan, onze zogenoemde specials. Deze behandelingen zijn speciaal samengesteld voor mannen, zwangere vrouwen, junioren & tieners. Iedereen is welkom bij Cream Beauticians!

Zwanger

Cream Beauticians heeft speciaal voor de zwangere vrouw een massagetafel met uitsparingen voor borsten en buik. De buik wordt ondersteund door een mat zodat je kunt ontspannen tijdens één van onze heerlijke massages.

Mannen

Door het scheren, het gebruik van after shaves of stress kan de huid van de man geïrriteerd raken. Cream Beauticians heeft diverse behandelingen samengesteld, speciaal gericht op de huid van mannen.

Junioren & Tieners

Cream Beauticians heeft speciale behandelingen voor junioren en tieners (t/m 19 jaar). Leuk als verjaardagsfeestje, gezellig als vriendinnenuitje, of ter voorbereiding van een fotoshoot.

Iets te vieren

Heb je iets te vieren met familie, vrienden, vriendinnen of collega’s? Wil je een evenement organiseren in combinatie met onze mooie locatie en heerlijke behandelingen? Iets met bubbels of cupcakes? Het kan allemaal geregeld worden bij Cream Beauticians. Wij organiseren graag iets unieks voor jou!

Cadeaubon

Cadeaubonnen zijn een feestelijk geschenk, voor iedereen. Leuk om te geven en leuk om te krijgen. Een jarige, Secretaressedag, Moederdag, Vaderdag, of zomaar. Geef een heerlijk verwenmoment cadeau met de Cream cadeaubon.